Anadolu Isuzu Yeni Alçak Tabanlı Midibüsüyle Belediyelerin Çözüm Ortağı Olacak

2017 yılında tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirerek 23 yıllık kendi rekorunu kıran ve midibüs segmentinde 14. kez ihracat şampiyonluğunu kutlayan Anadolu Isuzu, standında Yeni Isuzu Novociti Life’ın Türkiye prömiyerini yaparken, Turkuaz, Visigo, Novo S, Novo Lux ve Citiport araçlarını da sergiliyor.

Alçak tabanlı Isuzu Novociti Life engelli ve yaşlı nüfusun hayatını kolaylaştıracak

Türkiye prömiyeri Busworld Turkey 2018’de yapılacak olan Isuzu Novociti Life, şehiriçi taşımacılığa yepyeni bir boyut kazandıracak. Şehiriçi taşımacılık sektöründeki ihtiyaçların ve küçük otobüslerden beklentilerin farklılaştığı günümüzde, Novociti Life bu değişimi cömert şekilde yansıtacak. Alçak tabanlı bir midibüs olarak tasarlanan midibüs, bu sayede sosyal hayata her geçen gün daha fazla dahil olan engelli ve yaşlı nüfusun toplu ulaşım araçlarına erişimini kolaylaştıracak ve kent yaşamına adaptasyonlarını destekleyecek. Alçak tabanlı olabilmesi için motoru arkaya taşınan Yeni Novociti Life’ta yapılan bu değişiklik, ses izolasyonu ile seyahatlerin daha konforlu geçmesine de katkı sağlayacak. Yenilenen altyapı platformu ile tam anlamıyla bir küçük otobüse dönüştürülen ve Avrupa’nın değişen şehiriçi toplu taşıma ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda geliştirilen Yeni Isuzu Novociti Life, uygun fiyatı ve operasyonel maliyet yapısı ile belediyelerin yeni çözüm ortağı olacak.

Tarafıma Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni’nde (“Aydınlatma Metni”) detaylı olarak açıklandığı üzere kimlik, pazarlama, özlük ve iletişim bilgilerimin; Anadolu Isuzu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. (ISUZU) tarafından oluşturulan genel veya kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışmalar, çekilişler, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve davetlerin ulaştırılabilmesi ile pazarlama faaliyetleri kapsamında güncel iletişim bilgilerim üzerinden bana yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, sesli/görüntülü arama, diğer elektronik platformlarla gönderilecek mesaj veya yapılacak arama) bulunulabilmesi amaçlarıyla tarafıma ticari ileti gönderilmesine ve internet siteleri (www.isuzu.com.tr, www.anadoluisuzu.com.tr, d-max.com.tr) üzerinden her zaman ulaşabileceğim Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde işlenmesine onay/izin veriyorum.