Anadolu Isuzu’dan Erzurum ve Tekirdağ’a D-Max teslimatları

Türkiye’nin lider ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurt içindeki teslimatlarını sürdürüyor. Anadolu Isuzu Erzurum’da telekomünikasyon sektöründe yüklenici olarak faaliyet gösteren Tekar Elektrik firmasına 20 adet D-Max 4x4 V-GO teslimatı gerçekleştirdi. Araçlar, Erzurum ve çevresindeki

illerde baz istasyonlara bakım ve servis amaçlı kullanılacak. Anadolu Isuzu Erzurum Bayisi Sönmezler Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar düzenlenen törenle teslim edildi.

 

Aynı dönemde Anadolu Isuzu Manisa bayisi Yükseliş Otomotiv tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne satışı gerçekleştirilen ve kamu hizmetlerinde kullanılacak olan 10 adet D-Max 4x4 V-GO araç da düzenlenen törenle teslim edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında da belediyenin ulaşım hizmetlerinde kullanmak üzere 15 adet Novociti Life midibüs satın almıştı.

 

Isuzu D-Max doğudan batıya yurdun her köşesinde hizmet veriyor

 

Anadolu Isuzu Yurtiçi Satış Direktörü Yusuf Teoman şu değerlendirmeyi yaptı: “Anadolu Isuzu olarak satışını gerçekleştirdiğimiz Isuzu D-Max serisinde dört farklı donanım seviyesi ile müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz. Isuzu D-Max V-Go modelleri, sahip olduğu donanım seviyesi ile enerji, telekomünikasyon ve kamu hizmetleri için ideal bir çözüm niteliğinde. Sınıfında standartları daha yükseğe taşıyan Isuzu D-Max serisi, yüksek performansı ve her türlü yol koşullarına dayanıklı yapısı ile ülkemizin doğusundan batısına her iklim ve zemin konusunda başarıyla hizmet veriyor. Euro 6E emisyon standartlarına uyum sağlayan D-Max, çevreci motoru, düşük yakıt tüketimi ve performansıyla büyük beğeni topluyor. D-Max modellerimize yönelik artan bu ilgiden büyük bir memnuniyet duyuyor, güçlü bayi ve servis ağımızla birlikte, daha yüksek satış ve müşteri memnuniyeti hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

Isuzu D-Max serisi, tüm versiyonlarda sunulan 800 mm sudan geçiş yüksekliği, güvenlik özelikleri, 4X4 versiyonlara eklenen diferansiyel kilidi ile off-road da dahil olmak üzere zorlu arazi ve yol koşullarında hizmet verecek şekilde tasarlandı. D-Max’in “V-Go” donanım seviyesi temel iş gücü gereksinimi eksiksiz karşılarken, “V-Life” ise D-Max’i iş gereksinimlerinin yanında kişisel olarak kullanacak kişiler düşünülerek geliştirildi. “V-Joy” ve özellikle de “V-Cross” modelleri ise sürüş deneyiminden daha fazla keyif almak ve üst segment araç konforunu hissetmek isteyenler için tasarlandı.

 

Tarafıma Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni’nde (“Aydınlatma Metni”) detaylı olarak açıklandığı üzere kimlik, pazarlama, özlük ve iletişim bilgilerimin; Anadolu Isuzu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. (ISUZU) tarafından oluşturulan genel veya kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışmalar, çekilişler, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve davetlerin ulaştırılabilmesi ile pazarlama faaliyetleri kapsamında güncel iletişim bilgilerim üzerinden bana yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, sesli/görüntülü arama, diğer elektronik platformlarla gönderilecek mesaj veya yapılacak arama) bulunulabilmesi amaçlarıyla tarafıma ticari ileti gönderilmesine ve internet siteleri (www.isuzu.com.tr, www.anadoluisuzu.com.tr, d-max.com.tr) üzerinden her zaman ulaşabileceğim Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde işlenmesine onay/izin veriyorum.