Anadolu Isuzu yetkili servis ağını Diyarbakır Trucks Otomotiv ile güçlendirdi

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, satış sonrası servis standartlarını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’nin 58 ilinde 92 yetkili servis noktasıyla hizmet veren Anadolu Isuzu, son olarak Diyarbakır’da faaliyet gösteren Diyarbakır Trucks Otomotiv’i servis ağına ekledi. Servis açılışı için 9 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen tören;, Anadolu Isuzu Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özkan Eriş, Yurt İçi Satış Direktörü Yusuf Teoman, Diyarbakır Trucks Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Odabaşı, Isuzu Filo Müşterileri, Kamu Müşterileri, Büyük Şehirler Belediyeleri ve Çevre İlçe Belediyeleri araç sorumlarının ve Diyarbakır Halk Otobüsü kooperatifi temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Anadolu Isuzu Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özkan Eriş konuyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu olarak kusursuz hizmete ve müşteri memnuniyetine giden yolun, satış sonrası hizmetlerdeki hizmet kalitemizle ilgili olduğuna inanıyoruz ve yetkili servis ağımıza büyük bir önem veriyoruz. Bu alanda uzmanlaşan Diyarbakır Trucks Otomotiv’in de servis kanalımıza katılmasıyla yurt içindeki servis ağımızı daha da güçlendiriyoruz. Gelişen yetkili servis ağımızla yakın gelecekte hep birlikte başarılarımızı daha yükseklere taşıyacağımıza ve hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”

 


Fotoğraf Bilgisi (soldan sağa): Özkan Eriş, Mahmut Odabaşı, Bengi Berfin Odabaşı, Yusuf Teoman

Tarafıma Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni’nde (“Aydınlatma Metni”) detaylı olarak açıklandığı üzere kimlik, pazarlama, özlük ve iletişim bilgilerimin; Anadolu Isuzu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. (ISUZU) tarafından oluşturulan genel veya kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışmalar, çekilişler, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve davetlerin ulaştırılabilmesi ile pazarlama faaliyetleri kapsamında güncel iletişim bilgilerim üzerinden bana yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, sesli/görüntülü arama, diğer elektronik platformlarla gönderilecek mesaj veya yapılacak arama) bulunulabilmesi amaçlarıyla tarafıma ticari ileti gönderilmesine ve internet siteleri (www.isuzu.com.tr, www.anadoluisuzu.com.tr, d-max.com.tr) üzerinden her zaman ulaşabileceğim Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde işlenmesine onay/izin veriyorum.