Anadolu Isuzu, yerli ve çevreci birçok modelini ilk kez Hannover Fuarı’nda tanıtacak

Anadolu Isuzunun IAA Transportation fuarında tanıtacağı iddialı modellerinden biri olan Kendo/Interliner13 CNG, modern kentlerin düşük emisyon ve konforlu, güvenli, sürdürülebilir ulaşım taleplerine kolaylıkla yanıt veriyor. Avrupanın titiz emisyon normlarına tamamen uyumlu olan Kendo/Interliner 13 CNG, eksiksiz bir güvenlik paketinin yanı sıra filo yönetimi, sürücü ve sürüş puanlama sistemi özellikleri ile fark yaratıyor. Isuzu Kendo/Interliner CNG, yüzde 100 biyogaz uyumlu CNG motoru sayesinde emisyon salınımını çok ciddi oranlarda düşürüyor. Sürdürülebilirliği sayesinde işletmecisine pozitif katkı sağlıyor ve ülkelerin sürdürülebilir hedeflerine tamamen uyum sağlıyor.

Ödüllü Grand Toro

Anadolu Isuzunun IAA Transportation fuarında tanıtacağı midibüs segmentindeki modeli Isuzu Grand Toro ise 2300 rpm'de 206 HP üreten motoru ile yüksek performans ve Euro 6-E emisyon standartlarına uygun düşük emisyon avantajı sunuyor. Yüksek manevra kabiliyeti ile özellikle kısa ve orta mesafeli servis, turistik ve havaalanı taşımacılığı gibi alanlarda öne çıkan Grand Toro modeli, 37 koltuğa varan kapasitesi, ferah iç hacmi ve geniş bagaj kapasitesi ile büyük otobüslerin yeterince etkin ve verimli olmadığı kısa ve orta mesafe taşımacılık ihtiyacına yanıt vermek üzere geliştirildi.  Anadolu Isuzunun yeni tasarım dilini de temsil eden Grand Toro 2021 yılında İtalya merkezli BIG SEE Awards tasarım ödülleri organizasyonunda ‘Ürün Tasarımı’ alanında Mobilite kategorisinde Silver“ öle layık görülmüştü.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, geniş bir ihracat coğrafyası ile 45i aşan ülkeye  ihracat yapan Anadolu Isuzunun bu başarısını artırma yolunda Hannover IAA Transportation Fuarına katılımının önem taşıdığını belirtti. Arıkan, şunları söyledi: Geçtiğimiz yıl Türkiyenin en çok midibüs ihraç eden ticari araç üreticisi olarak küresel otobüs üretim endüstrisinin başlıca paydaşlarını bir araya getiren Hannover IAA Transportation Fuarı’nda yer alacağız. Yüzde 70e varan yerlilik oranı ile ürettiğimiz çevreci, yenilikçi, konforlu ve modern midibüs ve otobüsler, önümüzdeki dönemde dünyanın çok daha fazla kentinde yollarda olacak. Global anlamdaki büyüme hedefimiz doğrultusunda ticari araçtaki Türk mühendisliğini ve uzmanlığını önümüzdeki dönemde daha fazla ülkede temsil etmeye kararlıyız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı ve ülkemizin ekonomisine, ihracatına ve nitelikli istihdamına olan katkılarımızı daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.”

Tarafıma Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni’nde (“Aydınlatma Metni”) detaylı olarak açıklandığı üzere kimlik, pazarlama, özlük ve iletişim bilgilerimin; Anadolu Isuzu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. (ISUZU) tarafından oluşturulan genel veya kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışmalar, çekilişler, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve davetlerin ulaştırılabilmesi ile pazarlama faaliyetleri kapsamında güncel iletişim bilgilerim üzerinden bana yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, sesli/görüntülü arama, diğer elektronik platformlarla gönderilecek mesaj veya yapılacak arama) bulunulabilmesi amaçlarıyla tarafıma ticari ileti gönderilmesine ve internet siteleri (www.isuzu.com.tr, www.anadoluisuzu.com.tr, d-max.com.tr) üzerinden her zaman ulaşabileceğim Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde işlenmesine onay/izin veriyorum.