Anadolu Isuzu, Siirt Belediyesine 11 adet Novo Citi Life AT Otobüs

ürkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, belediyelere ve toplu ulaşım ve taşıma hizmeti veren işletmelere yönelik satışlarını tam zamanında gerçekleştirdiği teslimatlarla yeni yılda da devam ediyor. Anadolu Isuzu, son olarak Siirt Belediyesi’ne 11 adet Novo Citi  Life AT  teslimatını gerçekleştirdi.

Araçların teslimatı için Siirt Belediyesi ve Anadolu Isuzu yetkililerinin katılımı ile düzenlenen törene Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, Başkan Yardımcısı Vekili Abdülmecit İlhan ve kamu kurumlarının yöneticileri katıldı. Törene Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Satış Müdürü Murat Küçük ile Isuzu Diyarbakır Yetkili Satıcısı Diyarbakır Trucks yöneticisi Sakine Ağan katıldı. Anadolu Isuzu, 2012 yılında da Siirt Belediyesine 25 adet Novo Citi serisi midibüsün teslimatını gerçekleştirmişti.

Anadolu Isuzu tarafından üretilen midibüs ve otobüsler, özellikle toplu ulaşım ve servis taşımacılığı hizmetlerinde belediyelerin ve işletmecilerin taleplerini başarıyla karşılıyor. Anadolu Isuzu’nun Çayırova’daki yenilikçi “Akıllı Fabrika” altyapısına sahip modern tesislerinde ürettiği midibüs ve otobüsler, yurt içindeki ve yurt dışındaki belediyelerden büyük ilgi görüyor. Yüksek performanslı, dayanıklı ve çevreci motorları, gelişmiş teknik ve güvenlik özellikleri ile beğeni toplayan Isuzu midibüs ve otobüs modelleri, düşük bakım ve işletim maliyeti avantajları ile rekabette fark yaratıyor. Toplam 60 kişilik yolcu kapasitesiyle geniş iç hacimli Novociti Life, gün ışığının araç içerisinde etkin kullanımını sağlayan özel yolcu camı tasarımıyla, tekerlekli sandalyedeki yolcuların konforunu yan camları kolaylıkla kullanabilmelerine imkan veriyor.

Isuzu Novo Citi Life AT: “Toplu taşımada en çok tercih edilen

Anadolu Isuzu’nun tamamen Türkiye’de geliştirip ürettiği Novociti Life, üstün motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ve düşük yakıt tüketimi sağlarken modern kentlerin güncel gereksinimlerine başarıyla yanıt veriyor. Isuzu Novo Citi Life, yüksek manevra kabiliyeti ile dar sokaklı yerleşim yerlerinde etkin biçimde kullanılabiliyor.

Isuzu Novo Citi Life, alçak tabanlı yapısı ile engelli ve yaşlı nüfusun sosyal yaşamını kolaylaştırıyor.

Tarafıma Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni’nde (“Aydınlatma Metni”) detaylı olarak açıklandığı üzere kimlik, pazarlama, özlük ve iletişim bilgilerimin; Anadolu Isuzu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. (ISUZU) tarafından oluşturulan genel veya kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışmalar, çekilişler, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve davetlerin ulaştırılabilmesi ile pazarlama faaliyetleri kapsamında güncel iletişim bilgilerim üzerinden bana yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, sesli/görüntülü arama, diğer elektronik platformlarla gönderilecek mesaj veya yapılacak arama) bulunulabilmesi amaçlarıyla tarafıma ticari ileti gönderilmesine ve internet siteleri (www.isuzu.com.tr, www.anadoluisuzu.com.tr, d-max.com.tr) üzerinden her zaman ulaşabileceğim Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde işlenmesine onay/izin veriyorum.