Anadolu Isuzu çevre dostu yenilikçi araçlarıyla Avrupa yollarında

Geleceğin toplu taşıma trendlerine uygun olarak tasarlanan ve CNG motora sahip çevre dostu Kendo, yenilikçi teknolojileri ile ulaşımın çevre üzerindeki olumsuz etkilerini azaltıyor. Aynı zamanda yolculukları daha çekici ve keyifli hale getiriyor; şehirlerde ve şehirlerarasında sürdürülebilir yolcu taşımacılığı pazarında artan talepleri mükemmel bir şekilde karşılıyor.

Anadolu Isuzu Ar-Ge Merkezinde tasarlanıp geliştirilen ve pazara 2020 yılında sunulan Kendo CNG, “2021 Avrupa Turu” kapsamında Avrupa’daki müşterileri ile buluşuyor. Demo turlar kapsamında şehirlerarası, kısa mesafe, öğrenci ve turizm taşımacıları ile kamu ulaştırma sektörü temsilcilerinin büyük beğenisini toplayan araç, Avrupa’da şimdiden yaklaşık 50 adetlik satış rakamına ulaşmış durumda.

Modern ve aerodinamik dış tasarım, iyi korunmuş CNG tüpleri, geniş yolcu pencereleri ve şık led sinyal ve park lambaları aracın ilk bakışta dikkat çeken özellikleri arasında. En iyi ürün ve tasarımların ödüllendirildiği, dünyanın en büyük tasarım yarışması “A’Design Award and Competition”da altın ödülün sahibi olan Kendo aynı zamanda otobüslerde sürdürülebilirlik temalı “Sustainable Bus Award 2021” yarışmasında da şehirlerarası otobüs kategorisinde finale kaldı. Güvenlik özellikleri, konfor, düşük gürültü seviyesi ve çevre dostu motoru ile Kendo’yu öne çıkmaya ve dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Kendo CNG, şehirlerarası ulaşımda yeni bir anlayış

Kendo, doğal kaynakları korumanın yanı sıra 320 HP güç ve 1.356 Nm tork üreten 8,9 litrelik CNG motoru ve otomatik ZF şanzımanıyla kullanıcılarına yüksek performans sunuyor. Motoru biyogaz ile de %100 uyumlu. 1.520 litrelik Tip 3 silindirik gaz tüpleri yüksek düzeyde emniyet ve tek dolduruşta uzun mesafeli kullanım sağlıyor. Silindirik gaz tüptleri üstün ısı iletkenliği, daha yüksek ısı toleransı ve darbelere dayanıklılık özelliklerine sahip.

13 metre uzunluğundaki Kendo CNG, yarı alçak gövde özelliği ile iniş ve binişlerde yolcularına kolaylık sağlıyor.   63 yolcu kapasitesine sahip araç,  engelli bölümü kullanılacak olduğunda koltuk düzeni değiştirme özelliğine sahip. 7,5 m3 bagaj kapasitesi Kendo’yu rakiplerinden bir adım öne geçiriyor. “Coach” sınıfındaki otobüslere kıyasla Kendo CNG işlevsel ve lüks özellikleri sayesinde sahibine daha ekonomik çözümler (daha düşük işletme maliyeti), yolcularına ise tam bir rahatlık sağlıyor. Havalı süspansiyonu ise hem uzun hem kısa mesafede yolcularına konfor sağlıyor.

Kendo çeşitli teknolojik yeniliklerle donatıldı. Dinamik LED sinyal lambaları, LED gündüz farları, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli ve akıllı emniyet özellikleri bunlardan bazıları. Çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli araçla ilgili tüm bilgileri ekrana yansıtarak sürücüye tam kontrol imkanı sunuyor. Böylece sürücü asıl dikkatini güvenli sürüşe verebiliyor. Yokuşta kalkış desteği, retarder, ABS, ASR, EBS, ESC&ESP fren sistemleri standart olarak sunulurken bu özelliklere isteğe göre AEBS ve LDWS de eklenebiliyor.

Tarafıma Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni’nde (“Aydınlatma Metni”) detaylı olarak açıklandığı üzere kimlik, pazarlama, özlük ve iletişim bilgilerimin; Anadolu Isuzu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. (ISUZU) tarafından oluşturulan genel veya kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışmalar, çekilişler, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve davetlerin ulaştırılabilmesi ile pazarlama faaliyetleri kapsamında güncel iletişim bilgilerim üzerinden bana yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, sesli/görüntülü arama, diğer elektronik platformlarla gönderilecek mesaj veya yapılacak arama) bulunulabilmesi amaçlarıyla tarafıma ticari ileti gönderilmesine ve internet siteleri (www.isuzu.com.tr, www.anadoluisuzu.com.tr, d-max.com.tr) üzerinden her zaman ulaşabileceğim Aydınlatma Metni’nde belirtildiği şekilde işlenmesine onay/izin veriyorum.